FAQ

FAQBINE ATI VENIT!

Intrebari frecvente despre practica yoga

VOI AVEA ACELEASI BENEFICII FARA CALDURA?

Înainte de yoga fierbinte, exista doar yoga. Chiar și bikram yoga, mai întâi a fost doar hatha yoga. Aceleași posturi, aceeași practică, aceleași beneficii. Deci, răspunsul este DA! Posturile de yoga sunt aceleași și oferă aceleași beneficii pe care le-a oferit încă din cele mai vechi timpuri. Cursurile noastre online se vor concentra pe construirea căldurii din interior, nu în exterior. Veți experimenta în continuare aceleași beneficii ale îmbunătățirii circulației, flexibilității, forței și calității somnului.

CUM REZERV O CLASA LIVE STREAMING? 

Rezervarea clasei se face cu 1 ORA inaite de inceperea clasei. Rezervă clasa din pagina „program” accesează „live events”, intrați pe clasa dorită și completetați: nume, email și detaliile cardului pentru plată. Veți primi un email cu confirmarea rezervarii si cu detaliile personale ale contului de client, unde va puteti verifica detaliile: abonament, clase rezervate si ANULA clasa etc.IMPORTANT: veti primi link – ul zoom de acces prin email, cu o ora înainte de inceperea clasei.

CUM ANULEZ CLASA LIVE STREAMING?

Anulează clasa din contul personal de client, cu minimum 1 ORA inaite de inceperea clasei, iar creditul se va salva automat. IMPORTANT: daca anulati clasa cu mai puțin de 1 ora, creditul nu se mai poate recupera. Accesati https://withribbon.com/login si logati-vă in contul personal pentru a anula clasa, unde veti primi un email de confirmare de anulare a clasei.

CLASE INREGISTRATE 

Biblioteca video ~ oferim o serie de cursuri online pentru diferite nivele de experiență. Veți găsi calasele noastre in formate L1, L2, L3 în format complet și scurt, precum și programe de kineto, deficiențe posturale, lecții, discuții și multe altele pentru a vă aprofunda practica. Amintiți-va sa utilizați „butoanul de pauză și derulare înapoi” de câte ori aveti nevoie. Pentru activarea butonului "purchase" este obligatoriu sa completati toate detaliile: nume, email, detaliile cardului, iar forte important parola. Nu este necesar sa stiti parola precedenta, puteti crea o parola noua la fiecare achizitionare.

CLASE PRIVATE DE YOGA ONLINE

Deși, cursurile noastre pentru începători sunt foarte bine explicate pentru a putea dezvolta o practică corectă și pentru a vă îmbunătăți înțelegerea despre practica yoga, vă recomandăm să accesați cursurile noastre private online de 2-3 ori pe lună pentru o mai bună corecție a tehnicii posturii. Clasa este de la 1 la 1, unde veți primi toată atenția pentru dvs., ajustând clasa în funcție de necesități.

ESTE NECESARA O EXPERIENTA ANUME IN YOGA?

Nu, nu este necesara o experienta anume in practica Yoga.
Nu sunt flexibil, nu am practicat niciodata, nu sunt destul de rezistent fizic, nu sunt in forma, mai astept sa slabesc", sunt doar SCUZE pe care mintea le creeaza.
Nu este nevoie sa ai un echipament costisitor sau sa citesti vreo carte inainte pentru a putea practica Yoga. Este nevoie sa vii cu inima deschisa, fara asteptari si lasa-te dus de val practicand impreuna cu noi!

EXISTA O LIMITA DE VARSTA?

Nu exista limita de varsta! Juniorilor le este permisa participarea la clasa atata timp cat copilul urmeaza instructiuniile si se poate concentra pe tot parcursul practicii, acompaniat de un adult, avand varsta sub 14 ani.
Seniorii pot participa la orele noastre de yoga dar, totusi daca nu au avut o practica regulata de o perioada lunga de timp este recomandat sa nu exagereze din primele ore si sa-si consulte medicul.

AI LEZIUNI FIZICE SAU PROBLEME DE SANATAE?

Este foarte important sa informezi instructorul de existenta afectiunilor fizice sau emotionale. De asemenea, instructorii nostri pot oferi sustinere din punct de vedere fizic si emotional, experienta fiind acumulata atat din propria practica cat si din studiile din timpul training - ului acreditat la nivel international, insa va reamintim ca nu sunt doctori. Este responsabilitatea noastra ca in timpul practicii sa te determinam sa iti depasesti limita dar, limita ti-o propui tu.

CE ALIMENTE SI BAUTURI SA CONSUM?

Este recomandat sa eviti sa mananci inainte de clasa cu 2-3 ore dar, nici sa vii infometat nu ajuta. Posturile de yoga actioneaza atat intern cat si extern, avand stomacul plin practicarea posturilor devine dificila. In general, hidratarea este importanta! Inainte de a participa la orele noastre de yoga este, cu atat mai mult, esential un aport suficient de apa pentru o mai buna functionare a organismului (recomandam 2-3 litri de apa pe zi). Este recomandat consumul bauturilor cu electroliti pe care la puteti achizitiona din magazin sau se poate prepara o astfel de bautura si acasa: un litru de apa, o lamaie stoarsa, o lingura de zahar brun/ miere si un varf de lingurita de sare de himalaya. Totodata apa de nucă de cocos este o băutură excelentă după antrenament, continand o sursa naturala si bogata de electroliti.

 

 


Alege si tu sa iti schimbi viata in bine! Incepe sa practici constant YOGA, cu beneficii multe atat pentru sanatate, fizic cat si pentru minte.
Vezi Ofertele Active, verifica Programul si inscrie-te la prima casa! 
Yoga este pentru toata lumea! Te asteptam!

Contact Us

online ~ live streaming ~ on demand
Clara Huzu +4 0735 078 875
office@hotyogaromania.com